• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  deel 5

  12 september 2020

  NINOVE – Michaël is maar wat gelukkig. Donderdagmiddag 10 september verloor hij zijn mobieltje. Later die dag kreeg hij bericht van de Ninoofse politie, dat zijn kleinood terecht was. Hij is zeer te spreken over de inzet en het professionalisme van de agenten.

  Michaël deed ons het relaas. “Gisteren heb ik rond 12 uur in de Spar van Denderwindeke mijn telefoon verloren. Via de applicatie ‘search my phone’, kon ik de iPhone traceren. Daarna heb ik rond 12.45 uur aangifte gedaan op het politiekantoor van Ninove. De agenten hebben mij ontvangen en zijn direct in actie geschoten om mij verder te helpen.”

  Beelden

  Ze stuurden een patrouille naar het adres, dat op de applicatie stond aangegeven. “Ondertussen hadden zij bij de winkel, waar ik mijn telefoon kwijtraakte, de bewakingsbeelden opgevraagd.”

  Omstreeks 14.30 uur kreeg Michaël op de telefoon van zijn vrouw een bericht. “Een agent meldde ons dat zij de beelden hadden ontvangen en deze gingen analyseren. Rond 16 uur kreeg ik nog een telefoontje. Zij informeerden mij dat zij op het spoor waren en nog diezelfde dag nieuws zouden hebben. Om 17 uur kreeg ik dan de melding, dat mijn telefoon terecht was en ik hem op het politiekantoor mocht ophalen. Alles zat er nog in, zelfs mijn € 10.”

  Michaël is blij met de goede afloop. “Ik weet, het is maar een GSM, maar ik was heel aangenaam verrast. En dus wou ik de agenten nogmaals bedanken voor hun inzet en hun professionalisme.”

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons