Een gewonde bij aanrijding met vrachtwagen

    01 June 2021

    MEERBEKE – Op de Brusselsesteenweg gebeurde dinsdagochtend 01 juni ter hoogte van het tankstation aan de Kwadestraat-Noord een botsing. Een persoon is afgevoerd naar een ziekenhuis in Aalst.

    Een vrachtwagen had rond 7.30 uur getankt aan het servicestation Lukoil. Toen hij na de tankbeurt rechtsomkeer wou maken, richting Brussel, dwarste hij de Brusselsesteenweg.

    Gewonde

    De chauffeur van een bestelwagen, die uit de richting Brussel kwam, kon het gevaarte niet ontwijken en knalde tegen de vrachtwagen aan.

    De ambulance van de hulpverleningszone Zuid-Oost voerde de man gewond af naar een ziekenhuis in Aalst. De brandweer was ter plaatse om de brokstukken te ruimen.

    De lokale politie Ninove leidde het verkeer richting Tramstatie over de pech-/afslagstrook om zoveel als mogelijk hinder te vermijden op de drukke Brusselsesteenweg.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons