Een opgestoken middenvinger naar alle mensen van goede wil

    06 januari 2022

    NINOVE – Het sluikstort aan buurthuis Berdam is misschien niet het eerste van het nieuwe jaar, maar wel het meest opvallende.

    In de overgang van oud naar nieuw wensen we elkaar het beste toe. Vaak nemen we ons voor om een en ander in ons leven ten goede te veranderen.

    Dat laatste is alvast niet het geval bij de verstokte zwerfvuileriken en sluikstorters. De afvalhoop aan buurthuis Berdam bewijst dat andermaal. Het is letterlijk een middenvinger opsteken naar allen, die zich inzetten om Ninove proper te maken of te houden: van de stadsdiensten tot de zwerfvuiljagers.

    Tegelijk blijft het verbazen, dat niemand op een dergelijke publieke open plaats met veel verkeer en passanten ook maar iets merkt van dit gajes. De eigenaars van dat soort afval moet je meestal niet ver uit de buurt zoeken.

    Je kunt toch niet op elke straathoek een woud aan camera’s plaatsen. Al staan er op die plek wel enkele opgesteld.

    MLI

    Nee, de fiets van de postbode behoort niet tot de hoop afval.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons