Een priesterwijding en een nieuwe stagiair

    03 juli 2021

    NINOVE – Bisschop Lode Van Hecke wijdt zondag 04 juli diaken Jef Van der Gucht tot priester. Hij liep zijn parochiestage in de Sint-Corneliusparochie.

    Jef Van der Gucht is geboren in Temse (1990) als de oudste van drie zonen. Hij studeerde rechten in Namen en in Gent (2010-2015).

    In 2015 startte hij de priesteropleiding aan het Leuvens Johannes XXIII-seminarie.

    Wijdingen

    Hij deed weekendstage in Hamme en liep ook stage in het OLV-ziekenhuis van Aalst. Sedert september 2019 was hij voltijds stagiair in de Ninoofse Sint-Corneliusparochie.

    De Gentse bisschop Lode Van Hecke wijdde hem zondag 18 oktober tot diaken.

    Zondag 4 juli zal hij hem in de Sint-Baafskathedraal tot priester wijden. De zondag nadien, 11 juli, gaat Jef zelf voor in de abdijkerk tijdens de eucharistieviering om 11 uur.

    De stage van Jef zit er op. Vanaf september komt Didier als nieuwe stagiair in de Sint-Corneliusparochie.

    Info: Sint-Corneliusparochie.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons