Elke vrouw is uniek, elke vrouw heeft talent

    07 maart 2023

    NINOVE – Een dertigtal vrouwen ging dinsdagavond 7 maart in op de oproep om zich in groep op het Niniaplein te laten fotograferen, op de vooravond van de internationale vrouwendag.

    Leen Van Hecke en Kelly Goelens liggen aan de basis van deze korte ludieke actie.

    “Kelly en ik zaten vorig weekend samen en het kwam ter sprake, dat Ninove eigenlijk te weinig positief in beeld komt. Dat vinden wij jammer, want hier zijn veel mooie dingen en ook veel talenten. We hebben dat al heel snel gekoppeld aan de internationale vrouwendag. Hier is ook veel vrouwelijk talent en zijn er vrouwelijke toppers.”

    “Elke vrouw heeft talent en verdient op deze belangrijke dag aandacht.”

    Talent

    En dus ontstond de idee om daarrond iets klein en ludiek te organiseren.

    “We wilden ook een boodschap voor alle vrouwen. Want je kunt wel over de toppers praten, er zit een talent in iedereen. Wij wilden de mensen, die daaraan eventueel zouden twijfelen, een ruggensteuntje geven. Iedereen mag er zijn en iedereen heeft zijn of haar talent. Dat willen we tijdens een heel kort momentje in de verf zetten.”

    Zij lanceerden daarop samen met burgemeester Tania De Jonge via Facebook een oproep aan alle vrouwen om dinsdagavond 7 maart op het Niniaplein samen te komen voor een foto.

    “Het was natuurlijk kort dag, maar het is de bedoeling om die foto woensdag 8 maart tijdens de internationale vrouwendag massaal op Facebook te delen. Het is wel een kleine actie, maar elk steentje dat je verlegt, telt mee. De positieve vibes en de vrouwelijke toppers, dat is onze boodschap.”

    Info: internationale vrouwendag.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons