Enkaavee wint Blauwe Wimpel: “We zijn toch wel een beetje aangedaan.”

    25 september 2021

    NINOVE – De leden van Jong VLD reikten vrijdag 24 september hun Blauwe Wimpel 2021 uit aan carnavalsradio Enkaavee. Ook Benny Schaillee, de laureaat van 2020, mocht delen in de feestvreugde.

    “Elke jaar selecteren wij een persoon, organisatie of bedrijf, die voor Ninove iets speciaal betekenen”, verduidelijkte jongerenvoorzitter Jaro Goubert ons tijdens de uitreiking vrijdagavond. “We zijn ook blij, dat we terug kunnen samenkomen.”

    Enkaavee

    Hij maakte de winnaar van de Blauwe Wimpel 2021 bekend: carnavalsradio Enkaavee.

    De kopstukken waren even van hun melk: “Dit is toch iets uniek, iets machtig en subliem, als je bedenkt wie deze prijs voor ons al in ontvangst mocht nemen. We zijn allen carnavalisten en Ninovieters met het hart op de juiste plaats, die het beste willen voor carnaval Ninove.”

    Tegelijk lichtten ze voor ons al een tipje van de sluier over hun plannen voor carnaval 2022.

    Vriendenkring

    Onder de aanwezigen ook Benny Schaillee, de laureaat van de Blauwe Wimpel 2020, die ook nu zijn plakket mocht ontvangen. Zijn verdiensten: 26 jaar compostmeester, 12 jaar zwerfvuiljager en oprichter van de Vriendenkring van Ninove.

    “Het doet deugd dat onze inzet wordt geapprecieerd.”

    Met zijn vriendenkring steekt Benny velen een hart onder de riem; hij mag ook eens de waardering van zovelen voelen.

    Info: EnkaaveeJong VLD NinoveBlauwe wimpel erelijst.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons