Feest voor huwelijksjubilarissen

    12 mei 2023

    NINOVE/DENDERWINDEKE – De stad zette vrijdag 12 mei opnieuw echtparen in de bloemen, die 65, 60 of 50 jaar zijn getrouwd.

    Het stadsbestuur kon vorig jaar de draad van deze vieringen terug opnemen en deed dat meteen met twee feesten voor alle jubilarissen van de voorgaande twee jaar.

    Vrijdagnamiddag 12 mei ging deze goede traditie verder met een feest in zaal De Parel.

    Op de lijst van de genodigden stonden 2 briljanten, 6 diamanten en 27 gouden koppels. Zij kregen van burgemeester Tania De Jonge en haar schepenen Veerle Cosyns, Katie Coppens, Henri Evenepoel, Alain Triest en Marc Torrekens  allen een diploma overhandigd; voor de briljanten koppels kwam daar nog een medaille bovenop.

    Daarna schoven de 35 jubilerende echtparen en het stadsbestuur aan voor een lekker meergangenmenu.

    Naar goede gewoonte zorgde de lokale zanger Luc Jones voor muziek en dansgelegenheid.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons