‘Food for change’ over anders gaan eten

    27 september 2021

    OUTER – De Oxfam Wereldwinkel en de Buurderij vertonen de film ‘Food For Change’, zondag 03 oktober op het Herlinckhof.

    Food.Film.Fest. is een initiatief van Voedsel Anders, een organisatie, die 25 Vlaamse organisaties verenigt rond duurzame landbouw en voeding.

    Van 10 september tot 10 oktober kan je in Vlaanderen en Brussel op meerdere plaatsen gaan kijken naar ‘The Carnivore’s Dilemma’ en ‘Food for Change’.

    Systeem

    Die laatste documentaire toont hoe we drie keer per dag bewust kunnen kiezen om het voedselsysteem positief te beïnvloeden.

    De film vertelt het verhaal van vrouwen en mannen over de hele wereld, die een ander voedselmodel uitvinden, dat gunstig is voor onze planeet, de natuur en onze medemens.

    Van korte keten schoolkantines tot anti-afval kookmethodes, van het verminderen van onze vleesconsumptie tot gemeenschappelijke tuinen voor buurtbewoners.

    Praktisch

    Info: Oxfam wereldwinkelDe Buurderij Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons