Forza lanceert steuncampagne voor lokale horeca

    13 mei 2020

    NINOVE – De horeca is een van de sectoren, die momenteel zeer zware klappen krijgt. En dus lanceert Forza Ninove een campagne om de lokale handelaars in die branche te ondersteunen. Daarvoor heeft de organisatie zelfs 100 flessen cava veil.

    Restaurants, traiteurdiensten, frituren, broodjeszaken, enz.. moeten trachten te overleven met afhaalmaaltijden of aan-huis-leveringen. Voor hen is het nu dikwijls een kwestie van overleven.

    Forza Ninove en Forza Ninove Solidair doen daarom een warme oproep om deze Ninoofse handelaars zoveel mogelijk te steunen en een beroep te doen op hun diensten.

    De organisaties verspreiden een folder in alle brievenbussen van Ninove en deelgemeenten met daarin de contactgegevens van het grootste deel van de betrokken handelaars.

    Cava

    Achteraan de folder vind je ook een bon. Invullen, uitknippen en afgeven bij één van de horecazaken uit de folder kan je een fles cava opleveren. Na de corona-maatregelen voor deze sector trekken ze uit de verzamelde invulbonnen 100 gelukkige winnaars van de Spaanse bubbels.

    Facebookcampagne

    Forza Ninove zal ook een advertentiecampagne opstarten op Facebook. Daarin dezelfde oproepen aan de Ninoofse bevolking. Via de advertentie kom je terecht op een webpagina met alle gegevens van de betrokken handelaars.

    De partij plant ook een actie voor de Ninoofse cafés, zodra de corona-maatregelen voor hen zijn opgeheven.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons