Gamen op ambachtelijke wijze

    05 april 2022

    OKEGEM – ‘Kierewiet’ organiseert iedere eerste zaterdag van de maand een spelbordavond in buurthuis ‘t Kouterken. Zaterdag 2 april  stond de spelavond voor de gelegenheid in het teken van de paashaas.

    Spellenclub Kierewiet is al een tijdje actief als vereniging. De club organiseert activiteiten voor jong en oud, zowel voor de beginnende als de gevorderde speler, met als doel het betere bordspel te promoten. 

    Zoals zovele verenigingen leden ook zij onder de corona-maatregelen. Nu alles stilaan in zijn normale plooi valt, kan de gezelligheid opnieuw voluit worden uitgespeeld. Want dat is hun motto: laagdrempelig en gezellig amusement rond een spelbord. 

    Ninofmedia ging een kijkje nemen tijdens zo’n spelavond en sprak er met de voorzitter van Kierewiet, Katharina Casteur.

    Info: Kierewiet.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons