Geef je mening over de stadswebsite

    16 juni 2023

    NINOVE – De stad wil jouw mening kennen over de stadswebstek en haar andere communicatiekanalen.

    Elke inwoner kan van 15 juni tot 15 juli zijn of haar mening ventileren. Via deze bevraging wil de stad meer zicht krijgen op het gebruiksgemak van haar communicatiekanalen en de tevredenheid over het aanbod van de informatie. Op basis van de resultaten wil ze haar communicatie verbeteren.

    Met 219.000 bezoeken per jaar is de stadswebsite het meest geraadpleegde digitale informatiekanaal. Daarom gaat in dit onderzoek speciale aandacht naar dit kanaal.

    Vorig jaar liep een gelijkaardig onderzoek met een focus op het infoblad. De resultaten zijn meegenomen bij de uitwerking van het nieuwe stadsmagazine. Wat deze nieuwe bevraging oplevert, zal je zien op de nieuwe stadswebsite.

    Praktisch

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons