Gemeente- en OCMW-raad op één avond

    26 april 2021

    NINOVE – De leden van de gemeente- en de OCMW-raad komen virtueel samen op maandagavond 26 april. Je kunt de vergaderingen volgen via de livestream van Ninofmedia.

    De agenda oogt terug niet uitgebreid, al is dat geen garantie voor een snelle of een lange beraadslaging.

    Voor de gemeenteraad staan 22 punten op de agenda en 1 interpellatie. De OCMW-agenda is nog beperkter met 2 agendapunten.

    Waarnemende aanstelling

    Het interessante zit andermaal in het agendapunt van de besloten zitting. De gemeenteraad moet een waarnemend algemeen directeur aanstellen. Zij zal het ambt tijdelijk vervullen in opvolging van de huidige algemeen directeur. Hij zal vanaf mei in Oudenaarde dezelfde functie vervullen.

    Aan de huidige malaise kan maar een einde komen, indien het stadbestuur de gepaste maatregelen neemt ingevolge het arrest van de raad van state over het ontslag van de voorgaande stads-/OCMW-secretaris. Anders zal de kwestie met de regelmaat van een klok blijven terugkomen.

    Net zoals de weeë geur van verse gier elk voorjaar.

    De vergaderingen kun je maandag 26 april vanaf 19.30 uur rechtstreeks volgen via de livestream van Ninofmedia.

    Info: 20210426 gemeenteraad agenda20210426 gemeenteraad interpellatie20210426 OCMW agenda.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons