Gezellig feestje voor eeuwelinge Ninove Welzijn

    03 september 2022

    NINOVE – De sociale huisvestingmaatschappij (SHM) Ninove Welzijn cvba organiseerde vrijdag 2 september een feest voor de buurtbewoners van de wijk Groenweg, ter gelegenheid van haar 100-jarig bestaan.

    Ninove Welzijn is opgericht op 2 september 1922 om 15 uur en bestaat dus een eeuw. De SHM wilde dit historisch moment niet onopgemerkt laten voorbij gaan.

    Ze had daarom in de wijk Groeneweg een feestje georganiseerd met als thema ‘Verwonderd door onze 100’. Daarop waren alle buurtbewoners, bestuurders, aandeelhouders en medewerkers uitgenodigd.

    De Ninoofse belleman Hans Van Laethem opende om 15 uur met zijn krachtige stentorstem deze gezellige ontmoeting, waaraan ze in november nog een uitgebreider feesteditie zullen breien.

    Onze reporter ter plaatse sprak met directeur Leentje Cornelis, voorzitter Lieven Meert, een van de aandeelhouders Yannick Violon en met bewoners en oud-bewoners, die herinneringen opdiepten aan het reilen en zeilen in de wijk.

    We kregen zelfs een historisch overzicht van Ninove Welzijn in versvorm aangeboden: ‘Rijmpje 100 jaar Ninove Welzijn’.

    Info: Ninove Welzijn.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons