Gezellig zomeraperitief met Neos

    15 juni 2022

    NINOVE – De lokale Neos-afdeling wil donderdag 30 juni met vele senioren en 55-plussers de zomer mooi laten starten.

    Bij Neos Ninove houden ze van een paar gezellige uurtjes bij een fris glas en wat hapjes erbij. Dat doen ze graag met zoveel mogelijk leden, maar ook met andere senioren en 55-plussers. Neos heet immers niet voor niets de gezelligheidsbeweging te zijn voor senioren in Ninove en ver daarbuiten.

    Daarom nodigen ze uit om samen met hen de zomervakantie kleur te geven en een aantal bewogen jaren achter ons te laten. Neos zorgt voor drankjes, hapjes, muziek en alles wat nodig is. De deelnemers brengen de sfeer en de gezelligheid om er samen een fijne namiddag van te maken.

    Nieuw werkjaar

    In september begint het nieuwe werkjaar. Neos wil daarvan zoveel mogelijk senioren laten meegenieten.

    Nodig dus zelf een goeie vriendin, een bovenste beste buur of buurvrouw, een kennis of je liefste familielid uit om mee te komen naar het zomers aperitief. Vraag hen of ze zin hebben om aan te sluiten bij Neos Ninove. Nieuwe leden zijn er nooit genoeg.

    Praktisch

    • Datum en uur: donderdag 30 juni om 14 uur.
    • Plaats: grote zaal van de Liberale Kring-Dreefstraat, Ninove.
    • Deelname: per persoon stort je € 12 € (leden) of € 15 € (niet-leden) op BE73 4340 0160 6160 van Neos Ninove, voor 23 juni. Geef de naam op van de deelnemers en jouw gasten.

    Info: Neos Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons