Gezocht: kandidaten voor het ‘Lokaal Overleg Kinderopvang’

    29 november 2019

    NINOVE – Wil jij jouw mening kwijt over de kinderopvang? Heb je een voorstel? Laat je dan horen via het Lokaal Overleg Kinderopvang (LOK).

    Het LOK is een stedelijke adviesraad, die gemiddeld 2 à 3 avonden per jaar samenkomt. Het LOK heeft als opdracht advies te geven aan het stadsbestuur over de opmaak en uitvoering van het lokaal beleid kinderopvang en de uitbouw van de opvangvoorzieningen.

    Voor de beleidsperiode 2020-2025 is de stad op zoek naar ouders, leerkrachten, directies, leden van de Gezinsbond, jeugdbewegingen, organisatoren van kinderopvang die de stem van de gebruiker willen vertolken.

    Stel je dan kandidaat door het kandidatenformulier in te vullen en vóór 15 december 2019 te bezorgen aan Huis van het Kind Ninove, Centrumlaan 100, 9400 Ninove.

    Info: huisvanhetkind@sociaalhuisninove.be – 054-50 55 75.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons