Groepsaankoop zonnepanelen nu extra voordelig

    05 juli 2020

    NINOVE – Energiehuis Bea organiseert voor een aantal steden en gemeenten een groepsaankoop voor de installatie van zonnepanelen. Bij de eerste 400 inschrijvers is de installatie gegarandeerd voor 1 januari 2021.

    “Op die manier kan je nog 15 jaar van de terugdraaiende teller genieten”, vertelt schepen van leefmilieu en klimaat Wouter Vande Winkel. “Maar ook als je niet bij die eerste 400 inschrijvers hoort, doe je absoluut jouw voordeel. De prijs van een installatie, die het verbruik van een gemiddeld gezin dekt, is gezakt tot iets boven de € 4.000. De terugverdientijd is dus fors ingekort tot 5 à 6 jaar. Met een relatief kleine investering help je het milieu en je portemonnee.”

    Batterij

    Studiebureau Zero Emission Solutions begeleidt de aankoop en staat garant voor de kwaliteit van de aanbieding. De installatie van Duitse makelij is bovendien ook ‘batterij-compatibel’.

    Nogmaals de schepen: “Op termijn zullen ook de thuisbatterijen rendabeler worden. Ook zonder terugdraaiende teller zullen zonnepanelen voordelig blijven. De aangeboden installatie is alvast klaar voor die evolutie.”

    Inschrijven is vrijblijvend (zie onder info). Inschrijvers verbinden zich pas definitief na ontvangst en ondertekening van de offerte.

    Info: inschrijven op de groepsaankoop.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons