• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Het eerste corona-vaccin was voor Jetje

  13 januari 2021

  ASPELARE – In het woon-zorgcentrum Wilgendries zijn woensdagmorgen 13 januari de eerste corona-vaccins toegediend. De 92-jarige Jetje Van Ongeval was de eerste in de rij.

  Het was dokter Jordi Haelterman, die Jetje als eerste het vaccin toediende.

  Onze reportageploeg was ter plaatse en maakte van deze gebeurtenis een sfeerverslag.

  Kijk hier naar de volledige reportage.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons