Het vat zit erin

    21 mei 2022

    GROOT-NINOVE – Wij zetten een goede traditie verder. Ook deze zomer organiseert Ninofmedia een ‘Vind het vat-zoektocht’.

    Op een mooie dag, begin mei, waren twee Ninofmedia-medewerkers vroeg op pad met een vat. Gewapend met schop en spade groeven ze ergens in Groot-Ninove een put, waarin het Witkapvat perfect paste.

    Zelfde spelconcept

    Vorig jaar probeerden wij voor het eerst een nieuw concept uit. Gezien het grote aantal deelnemers aan de voorgaande zoektocht, werken we dit jaar opnieuw met twee levels.

    • De opdrachten van level 1 laten de deelnemers opnieuw de mooiste plekjes van Ninove en de deelgemeenten ontdekken. Dit jaar doen we het aan de hand van een fotowedstrijd.
    • Wil je in het tweede level geraken, dan moet je alle opdrachten correct afwerken zodat je de code kan kraken. Wie in level 2 zit, krijgt vanaf dan exclusief de effectieve aanwijzingen naar de begraafplaats van het vat.

    Wedstrijd

    • De wedstrijd start vrijdag 3 juni en eindigt uiterlijk op woensdag 31 augustus.
    • De winnaars degusteren het vat Witkap in de brouwerij Slaghmuylder.
    • Wij publiceren de tips iedere vrijdag om 6 uur op de website van Ninofmedia.

    We wensen iedereen veel wandel- en zoekplezier.

    Info: Vind het vat – Reglement editie 2022.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons