Honderdmaal proficiat voor Angela

    19 augustus 2023

    NINOVE – Voortaan behoort Angela Van Wichelen tot het kransje van Ninovieters, die de kaap van de honderd hebben gerond. Een bescheiden feestje met gelukwensen en taart was dus op zijn plaats.

    Het was vrijdag 18 augustus drukker dan gewoonlijk op de tweede verdieping van het woonzorgcentrum (WZC) Klateringen. Familie en een delegatie van het stadsbestuur waren naar daar gekomen om Angela Van Wichelen te fêteren met haar honderdste verjaardag.

    Dochter Anita Meulens vond haar karakter, haar doorzettingsvermogen en haar wil om te leven belangrijke kwaliteiten van haar moeder. “Zoals iedereen beleefde zij mooie dagen en ook mindere natuurlijk. Als ze zich goed voelt gaat ze hier in Klateringen nog eens met haar rollator op stap om een praatje te maken. Maar ze rust ook veel natuurlijk, hoe langer hoe meer.”

    Hoofdverpleegkundige Maaike kent Angela goed. “Ze is een gekend figuur op onze afdeling, vooral omwille van haar uitspraken. Ze kan soms wel heel plezant uit de hoek komen. We hebben allen uitgekeken naar haar honderdste verjaardag. Belangrijk voor haar en de andere bewoners is dat we hen zichzelf laten zijn en we hen zo goed mogelijk verzorgen.”

    En dan was het tijd voor een stukje taart en een glaasje bubbels.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons