Hoogtebegrenzer moet zware vrachtwagens weren van personeelsparking Refresco

    21 juni 2019

    NINOVE – Om te voorkomen dat vrachtwagens zich vastrijden op de personeelsparking, liet frisdrankenfabrikant Refresco er een portiek plaatsen met hoogtebegrenzer.

    Refresco krijgt dagelijks vele tientallen vrachtwagens over de vloer. Buitenlandse chauffeurs, die het bedrijf de eerste keer aandeden, wilden wel eens per abuis de personeelsparking oprijden. Dan zat er niets anders op dan achterwaarts de parking te verlaten.

    In het geval van een vrachtwagen met oplegger is dit geen sinecure. Op enkele maanden tijd raakten daardoor al verschillende personenwagens ernstig beschadigd.

    Daarom liet het bedrijf een portiek aanbrengen met hoogtebegrenzer. Jurgen De Bolle van firma B&B Technisch voerde dit werk uit.

    Voortaan kunnen vrachtwagens de personeelsparking dus niet meer oprijden.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons