Hou rekening met hinder door vakbondsactie

    19 juni 2022

    ALGEMEEN – De vervoersmaatschappij De Lijn meldt, dat maandag 20 juni een aantal bussen en trams mogelijk niet zullen rijden.

    “Dat is het gevolg van een vakbondsactie”, aldus De Lijn in een persbericht. “Deze actie is niet tegen De Lijn gericht, maar is een signaal aan de regering over de koopkracht (loonnormwet). Deze zal in heel Vlaanderen hinder veroorzaken voor de dienstverlening door bus en tram.”

    De vervoersmaatschappij hoopt, dat de reizigers alsnog alternatieven kunnen voorzien, zoals carpoolen of telewerken. Ook werkte ze een alternatieve dienstverlening uit. Op deze website kan je nagaan of je bus of tram zal rijden: delijn.be/alternatievedienstverlening.

    “We betreuren ten zeerste de hinder en het ongemak die de vakbondsactie met zich zal meebrengen”, aldus nog De Lijn.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons