Hulp uit onverwachte hoek voor opruiming stort aan Elisabethlaan?

    16 mei 2021

    NINOVE – Voor de afvalberg aan de Elisabethlaan is onverwacht extra hulp opgedoken. De Intercommunale Land van Aalst (ILvA) leverde er zoals elders in de stad een nieuwe afvalcontainer.

    Het stort van het failliete bedrijf Tim bvba is voor velen al geruime tijd een doorn in het oog. Vorige week konden we melden, dat er mogelijk een oplossing komt als het containerbedrijf Vindevogel de zaak kan overnemen.

    Container

    Maar er dook nog hulp op uit onverwachte hoek. De IlvA heeft op het adres van de stortplaats, Elisabethlaan 151, immers een nieuwe zwarte afvalcontainer laten leveren. Net als elders in Ninove moet deze vanaf juni de gele zakken vervangen.

    Alle beetjes helpen. Alleen zal het toch wel enkele ophaalbeurten duren, vooraleer die enorme afvalberg op die manier zal zijn weggewerkt.

    Het levert alvast een komisch zicht op: een nietige afvalcontainer voor een gigantische berg vuilnis.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons