Hulpverleningszone Zuid-Oost neemt 4 nieuwe ziekenwagens in gebruik

    07 oktober 2020

    REGIO – De hulpverleningszone Zuid-Oost beschikt voortaan over 4 nieuwe ziekenwagens. Deze zijn inzetbaar in de brandweerposten van Aalst, Ninove en Wetteren.

    De hulpverleningszone Zuid-Oost staat niet alleen in voor de taken van de brandweer. Jaarlijks komen er een 15.000-tal dringende oproepen voor medische hulp binnen.

    Veiligheid

    Burgemeester Tania De Jonge (Open VLD) is de voorzitter van de zone Zuid-Oost. “De aankoop van de nieuwe voertuigen was broodnodig. Met de nieuwe ziekenwagens kunnen we nog beter inspelen op de noden van de patiënt. De zone vervangt regelmatig het rollend materiaal. Het is belangrijk dat onze brandweer en ambulanciers met de meest recente uitgeruste wagens kunnen werken.”

    De nieuwe voertuigen zijn ontworpen met specifieke aandacht voor de veiligheid en de ergonomie van zowel patiënt als personeel. Ze zijn uitgerust met het meest moderne materiaal en voorzien van de groen-gele strepen, die sinds een tijd zijn voorgeschreven. Hierdoor zijn de voertuigen in elke omstandigheid duidelijk zichtbaar.

    Info: hulpverleningszone Zuid-Oost.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons