ILvA: overzicht maatregelen met betrekking tot het coronavirus

    24 maart 2020

    REGIO – De Intercommunale Land van Aalst heeft alle recyclageparken gesloten en houdt geen papierinzameling. Alle andere ophaalbeurten hebben wel plaats zoals voorzien. Opgelet: het is mogelijk dat de Recycle-app momenteel foute informatie toont.

    Alle recyclageparken zijn gesloten tot ten minste 3 april. Er is ook geen papierinzameling tot 6 april.

    De ophaling van alle andere afvalfracties gebeurt normaal zoals vermeld op de afvalkalender. Het kan wel zijn dat de ploeg op een ander tijdstip dan gewoonlijk bij je langskomt. Zet dus zeker je afval tijdig buiten (vóór 6 uur de dag van ophaling). ILvA evalueert deze aanpak voortdurend.

    Extra voorzorgsmaatregelen moeten de ILvA-medewerkers beschermen. Zo is de cabine nu door slechts 2 personen bemand (1 chauffeur en 1 ophaler) om voldoende ruimte te garanderen. Zij blijven zich in deze moeilijke inzetten om de afvalinzameling zo vlot mogelijk te laten verlopen.

    De kantoren van ILvA zijn gesloten, maar je kan ze wel contacteren (zie hieronder).

    Info: ILvA contactenILvA FB.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons