• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  ILvA-ploegen starten vrijdag 31 juli om 5 uur

  29 juli 2020

  REGIO – Om de ophaalploegen wat te ontzien, starten ze vrijdagochtend 31 juli een uur vroeger.

  Het wordt vrijdag weer even volop zomer met tropisch warme temperaturen.

  Om de ploegen wat te ontzien, starten ze vrijdag 31 juli al om 5 uur in plaats van om 6 uur. Zo kunnen ze de namiddaghitte zoveel mogelijk vermijden.

  Zet dus je afval vóór 5 uur buiten om geen inzameling te missen.

  Bij warm weer kan dit de komende weken en maanden zeker nog gebeuren.

  Best is dus om je afval in de zomer sowieso vóór 5 uur buiten te zetten.

  Info: Intercommunale Land van Aalst.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons