ILvA zamelt opnieuw papier in vanaf 2 april

    30 maart 2020

    DENDER – De Intercommunale Land van Aalst (ILvA) start vanaf donderdag 2 april opnieuw met de inzameling van papier. De intercommunale huurt extra wagens en beschermingsmiddelen in, zodat ze de sociale afstand kan laten respecteren.

    Als je vanaf 2 april een inzameling van papier en karton op de afvalkalender hebt staan, kan je dit volgens de vermelde data aanbieden. Opgelet: dus nog niet op 30 en 31 maart en 1 april.

    Papier, dat de afgelopen weken is aangeboden maar niet is meegenomen als gevolg van de corona-maatregelen, moet je terug binnen nemen tot de volgende papierinzameling op de afvalkalender.

    ILvA evalueert de situatie continu. De komende weken kunnen nog aanpassingen aan de dienstverlening gebeuren, afhankelijk van de beschikbaarheid van het personeel.

    Houd de website en facebookpagina dus goed in de gaten.

    Info: ILvAFB IlvA.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons