Inbraak appartement vermoedelijk door rondtrekkende daders

    10 oktober 2020

    NINOVE – In de Nederwijk is vrijdag 9 oktober ingebroken in een appartement. De lokale politie vermoedt hierin de hand van rondtrekkende daderbendes.

    De inbraak gebeurde vrijdagnamiddag tussen 13.45 uur en 15.45 uur in een appartement van de Nederwijk, nabij het Clement Behplein.

    Het gaat om een zogenaamde daginbraak. De dieven forceerden de deur en namen ondermeer een kleine kluis mee (± 40 op 60 cm).

    Rondtrekkers

    Over de daders zijn momenteel geen gegevens gekend, al wijst een en ander op rondtrekkers. Het is niet onmogelijk, dat ze in de nabije toekomst Ninove opnieuw als actieterrein uitkiezen.

    In gelijkaardige gevallen in andere steden zijn de daders soms onopvallende jonge meisjes van het zuiderse type.

    Voor de vermelde inbraak staat dit echter niet vast.

    Verwittig meteen de lokale politie mocht je verdachte personen, die een inbraak voorbereiden, of hun voertuigen opmerken. Die oproep geldt ook indien je informatie zou hebben in verband met de gemelde inbraak.

    Info: bel voor dringende gevallen het nummer 101 of 112.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons