Inbraakpoging in de Cyriel Prieelstraat

    09 mei 2022

    ASPELARE – Via het Buurt Informatie Netwerk (BIN) is een melding gemaakt van een poging tot inbraak, maandagvoormiddag 09 mei.

    De dader(s) poogde(n) rond 10.30 uur via de achterdeur een woning aan de Cyriel Prieelstraat binnen te dringen. Dat blijkt uit de zichtbare inkepingen op die deur.

    Door het afgaan van een kleine sirene van de terrasbeveiliging is/zijn de dader(s) vermoedelijk opgeschrikt en weggevlucht.

    Een buurtonderzoek leverde geen gegevens op om de dader(s) te beschrijven.

    Overdag

    De lokale politie van Ninove trekt de aandacht op het feit, dat inbraken niet alleen bij valavond of ’s nachts gebeuren; deze hebben ook overdag plaats.

    Ook bij een korte afwezigheid is het belangrijk om alle ramen en deuren slotvast te sluiten en zeker geen vliegenramen in open ramen te laten staan.

    Mocht je verdachte personen of voertuigen opmerken in jouw buurt, verwittig dan het nummer 101 of 112. De interventieploegen op het terrein kunnen dan snel in actie komen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons