Infosessie over huren van sociale woning

    12 maart 2024

    NINOVE – Als je een sociale woning wilt huren bij de Woonmaatschappij Dender-Zuid, kan je vanaf 18 maart online registeren. Hierover heeft een infosessie plaats op 17 april.

    Het afgelopen jaar is heel wat gewijzigd in verband met de sociale huisvesting. SHM Denderstreek, SHM Dewaco-Werkerswelzijn, SHM Ninove Welzijn en SVK vormen sinds 2023 samen de nieuwe Woonmaatschappij Dender-Zuid. Zij verhuren sociale woningen in Aalst, Erpe-Mere, Lede, Ninove, Geraardsbergen, Denderleeuw, Haaltert en Wichelen.

    Register

    Als je een sociale woning wilt huren bij de Woonmaatschappij Dender-Zuid, kan je vanaf 18 maart 2024 online registeren via het centraal inschrijvingsregister (CIR). Daar kun je ook jouw bestaand dossier nakijken. Eventueel kan je een afspraak maken in een van de vier kantoren van de woonmaatschappij.

    Infosessie

    Tijdens een infosessie op 17 april om 19 uur in het Sociaal Huis (Burchtstraat 46, Ninove) krijg je informatie over de werking van de woonmaatschappij en hoe je kan inschrijven op het centraal inschrijvingeregister.

    Inschrijven voor de infosessie is verplicht en kan via huisvesting@ninove.be.

    Info: Woonmaatschappij Dender-Zuid.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons