Inschrijven voor vrijetijdsactiviteiten van stadsdiensten kan voortaan via 1 digitaal kanaal

    03 februari 2020

    NINOVE – Je kind inschrijven voor een sport- of jeugdkamp, speelpleinwerking of naschoolse kinderopvang in ’t Kadeeken? Dat kan voortaan via 1 digitaal kanaal.

    Het initiatief buitenschoolse kinderopvang (IBO) ’t Kadeeken werkt al een aantal jaar met Ticketgang voor de inschrijvingen in de naschoolse kinderopvang. De jeugd- en sportdienst stappen nu in hetzelfde systeem.

    Joost Arents (Onafh.), schepen voor digitalisering: “Een centraal account voor alle inschrijvingen voor de activiteiten van deze diensten, maakt inschrijven heel wat eenvoudiger. Zo hoef je maar een keer in te loggen om voor verschillende kampen of opvang in te schrijven. Gedaan dus met inloggen op verschillende systemen. Vanaf nu reserveer je in één beweging bijvoorbeeld al de opvang voor je kinderen.”

    Je kan ook geld opladen in je online portefeuille en die gebruiken voor de inschrijvingen van het speelplein, sportkampen of voor IBO ‘t Kadeeken.

    “We breiden het systeem later nog uit naar andere vrijetijdsactiviteiten. Zo zal je op termijn ook kunnen inschrijven voor bijvoorbeeld lezingen in de bib of de gezinssportdag.”

    Inschrijven

    De Ninoofse sportdienst start met de online inschrijvingen voor de sportkampen op maandag 3 februari.
    De speelpleinwerking opent de inschrijvingen begin maart.
    Voor ’t Kadeeken kan je het hele jaar door inschrijven: vanaf de 15de van de maand, voor de daaropvolgende maand.

    Info: inschrijven kun je via deze link – maak wel eerst een account aan.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons