Irish Coffee stelt nieuwe CD/LP voor in Aalst

    31 augustus 2020

    AALST – Zaterdagavond stelde de legendarische rockband Irish Coffee op de binnenkoer van ‘de pupillen’ in Aalst hun nieuwe plaat ‘Heaven’ voor aan het publiek. Het concert kaderde in de zomerprogrammatie ‘Koer en toer’ van CC De Werf.

    Een rockconcert met zittend publiek ligt al moeilijk, laat staan dat iedere ‘bubbel’ op respectabele afstand van de andere moest plaats nemen. Ondanks de goed geventileerde tent was een mondmasker verplicht gedurende het hele concert. Respect voor iedereen, die gedwee alle regels rigoureus naleefde. En toch moeten we blij zijn dat een stad, ook al is het met veel corona-regels, culturele manifestaties organiseert.

    Knaller

    Irish Coffee maakte een knaller van een cd. De muziekkenners zijn lovend in hun recensies over die nieuwe cd. De eerste single ‘Lay them shotguns down’ belooft in alle geval veel goeds.

    Ninofmedia zakte af naar Aalst en sprak met de vijfenzeventigjarige (maar rockend als een jong veulen) William Souffreau en met met Frank Van Laethem, één van de vier overige Ninoofse bandleden.

    Aan de directeur van De Werf, Kathleen Keymeulen, vroegen we hoe moeilijk het is om cultuur in corona-tijden aan te bieden.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons