• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Irish Coffee stelt nieuwe CD/LP voor in Aalst

31 augustus 2020

AALST – Zaterdagavond stelde de legendarische rockband Irish Coffee op de binnenkoer van ‘de pupillen’ in Aalst hun nieuwe plaat ‘Heaven’ voor aan het publiek. Het concert kaderde in de zomerprogrammatie ‘Koer en toer’ van CC De Werf.

Een rockconcert met zittend publiek ligt al moeilijk, laat staan dat iedere ‘bubbel’ op respectabele afstand van de andere moest plaats nemen. Ondanks de goed geventileerde tent was een mondmasker verplicht gedurende het hele concert. Respect voor iedereen, die gedwee alle regels rigoureus naleefde. En toch moeten we blij zijn dat een stad, ook al is het met veel corona-regels, culturele manifestaties organiseert.

Knaller

Irish Coffee maakte een knaller van een cd. De muziekkenners zijn lovend in hun recensies over die nieuwe cd. De eerste single ‘Lay them shotguns down’ belooft in alle geval veel goeds.

Ninofmedia zakte af naar Aalst en sprak met de vijfenzeventigjarige (maar rockend als een jong veulen) William Souffreau en met met Frank Van Laethem, één van de vier overige Ninoofse bandleden.

Aan de directeur van De Werf, Kathleen Keymeulen, vroegen we hoe moeilijk het is om cultuur in corona-tijden aan te bieden.

JTR

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.