Je moet niet eens lachen naar het vogeltje

    03 juni 2021

    NINOVE – Cyclomedia maakt de komende maanden foto’s van de stad. Je moet dus niet meteen schrikken als je een wagen van die firma in de straat ziet staan.

    CyclomediaTechnology BV is een Nederlands bedrijf uit Zaltbommel. De firma is gespecialiseerd in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving. Met speciaal uitgeruste voertuigen maakt Cyclomedia 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg.

    Ook in Ninove zal het Nederlandse bedrijf straatfoto’s maken tussen midden juni en midden september.

    De foto’s zullen dienen voor de inspectie en het beheer van de buitenruimte, de visuele ondersteuning bij de toepassing en de uitvoering van de wetgeving, de ontwikkeling van ruimtelijke plannen, de voorbereiding van werkzaamheden in de openbare ruimte en andere maatschappelijke belangen.

    Voordat Cyclomedia de opnamen beschikbaar stelt aan haar klanten, maakt ze herkenbare personen en kentekens van auto’s onherkenbaar. Het heeft dus geen zin om extra vriendelijk te lachen, dan wel een azijntronie te trekken. Je wordt toch geblurd.

    Info: Cyclomedia.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons