Jens De Geyter brengt release van eigen nummers

    16 april 2021

    DENDERWINDEKE – Amper 17 is hij, maar Jens De Geyter is niet aan zijn muzikaal proefstuk toe.

    Hij zou vorige zomer optreden op de parkconcerten, in het voorprogramma van Belle Perez, maar de gekende redenen gooiden roet in het eten. Op de Mauritzconcerten in de herfst van 2020 kon hij gelukkig wel aantreden.

    Onder andere omstandigheden had Jens al een aanzienlijk aantal optredens kunnen afwerken, want hij heeft heel wat in zijn mars.

    Zo bracht hij vorige maand twee eigen nummers uit op YouTube en was hij ook kandidaat voor ‘De Jongste Stem Van Vlaanderen’, een zangwedstrijd die Dana Winner organiseerde.

    Ninofmedia had een gesprek met hem en polste naar zijn dromen en ambities. Zijn nummers kan je via onderstaande links bekijken.

    Wij duimen alvast mee voor Jens en hopen, dat we het komende jaar wat sfeerbeelden kunnen meegeven tijdens een optreden van dit beloftevolle zangtalent.

    https://www.youtube.com/watch?v=kJZVyqshqFk

    https://www.youtube.com/watch?v=_1jQ7cvWaeY

     

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons