Afterschoolparty met dj-contest en Peter Luts

    20 september 2023

    NINOVE – Het cc De Plomblom trakteert de Ninoofse jeugd op 22 september met een afterschoolparty en een dj-contest om het nieuwe schooljaar te verteren.

    Voor de organisatie van de fuif slaan ze de handen in elkaar met jeugdraad VOESJ. Gidsen Ninove baten een eetstandje uit, Culture Pub staat klaar om alle bezoekers van drank te voorzien.

    Plaatselijk en internationaal

    Deze zomer lanceerde het cc De Plomblom een oproep voor de dj-contest op 22 september. Samen met VOESJ selecteerden ze vijf beloftevolle kandidaten, die zullen deelnemen aan de wedstrijd.

    Dj Ridge, Prisko, Drilling Wolf, Jacques Le Flamand en het duo Arcade beloven het buitentheater in vlam te zetten. Samen met een vakjury beslist het publiek wie de beste set levert en de wedstrijd wint. De dj, die het publiek het meest overtuigt, wint de publieksprijs.

    Hoofd-dj van de avond is Peter Luts, bekend van onder andere Lasgo, Tomorrowland, Versuz. Hij brengt de sfeerhits met strakke beat waarvoor hij bekend staat.

    Bij slecht weer verhuist de Afterschoolparty naar de foyer van De Plomblom.

    Praktisch

    • Datum en uur: vrijdag 22 september, van 16 uur tot 23 uur.
    • Plaats: buitentheater cc De Plomblom, Graanmarkt 12 Ninove.
    • Gratis.

    Info: volledige line-up.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons