Buitenspeeldag op 6 locaties

    15 april 2024

    NINOVE – Verschillende verenigingen en stadsdiensten slaan opnieuw de handen in elkaar om woensdag 17 april een superleuke buitenspeeldag te realiseren.

    Ook dit jaar willen ze buitenspelen in de verf zetten. Kinderen tussen 4 en 14 jaar kunnen op zes verschillende speelterreinen aan de slag met één van de speelboxen of kennismaken met de (waarschijnlijk) nog onbekende sporten zoals Ramp Shot en Wackitball. Animatoren en jeugdbewegingen leiden de namiddag in goede banen.

    Om 16 uur krijgen alle aanwezige kinderen een gezond vieruurtje tijdens de gezamenlijke pauze op alle zes de locaties. De deelname is gratis.

    Praktisch

    • Datum en uur: woensdag 17 april, van 14 uur tot 17 uur.
    • Plaatsen:
      – speelterrein Aspelare – Plekkerstraat Aspelare;
      – speelterrein Roslaer – Roslaer Ninove;
      – het Huis Okegem – Frans van der Perrekaai 2 Okegem;
      – terrein Chiro Appelterre – Appelterre-Dorp 13;
      – speelterrein Meerbeke – Gemeentehuisstraat Meerbeke;
      – stadspark – Parklaan Ninove.
    • Deelname: gratis.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons