Creatief fonkelen tijdens zomervakantie

    08 april 2024

    POLLARE – Fonkel organiseert in juli en augustus creatieve kinderkampen voor 6- tot 12-jarigen.

    Fonkel is een organisatie van Charlotte Dujardin en Victor Schollaert. Charlotte is juf in het eerste leerjaar en afkomstig van Meerbeke. Victor is muzikant en afkomstig van Pollare. Sinds kort wonen ze samen in Pollare en zijn ze vastbesloten om hun steentje bij te dragen aan het bruisende karakter van hun gemeente.

    Ze krijgen hulp van Louise, de zus van Charlotte. Zij staat als leerkracht plastische opvoeding garant voor de kwaliteit van de knutselactiviteiten. Charlotte en haar zus nemen hun onderwijservaring mee bij het begeleiden van de kampen. Victor zorgt voor de administratieve omkadering.

    Creatief

    Deze zomer organiseert Fonkel voor het eerst creatieve kinderkampen in Pollare. Samen met de kinderen gaan ze aan de slag met beeld, muziek en spel. Ze prikkelen de creativiteit van de kinderen op verschillende manieren: kunstwerken maken, zingen, dansen, musiceren, toneel spelen.

    Dit jaar staan de kampen in teken van het thema sprookjes. Elk kind kan hier op een eigen manier fonkelen.

    Praktisch

    • Data: van 1 tot 5 juli en van 5 tot 9 augustus.
    • Plaats: Parochiaal Centrum, Pollare-Dorp in Pollare.
    • Doelgroep: alle kinderen tussen 6 en 12 jaar.

    Info en inschrijven: Fonkelkampen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons