Een dagje boerderijbeleving voor de koters

    03 augustus 2023

    OUTER – Akkerbouwbedrijf Herlinckhof biedt met ‘Zomerboer.inne.kes’ een dagje boerderijplezier aan voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Deze maand kunnen ze daar nog terecht op 10 en 24 augustus.

    Een dagje afkicken van jouw lieve koters? Waarom ze niet inschrijven voor het kamp ‘Zomerboer.inne.kes’ van akkerbouwbedrijf Herlinckhof aan de Vijverwegs in Outer? Je kind beleeft er een hele dag boerderijplezier met spel, ontspanning en creativiteit op het ritme van het platteland: de akkers en planten, de hoevekippen, het lekkers uit onze streek. Ze kunnen klimmen op het hooi, schatten verzamelen op het platteland, kippen voederen, eierlopen, op de tractor zitten, creatief zijn met graankorrels en noem maar op.

    Aanbod

    Herlinckhof heeft tijdens het schooljaar een educatief aanbod met 2 thema’s voor de scholen: ‘Van akker tot bakker’ en ‘Natuur, Milieu en Techniek’.

    Deze zomer besefte boerin en gids Jamien, dat ze dit jonge geweld eigenlijk wel miste op Herlinckhof. Zo ontstond het aanbod ‘Zomerboer.inne.kes’: een dag boerderijbeleving voor kinderen van 5 tot 12 jaar. De kinderen beleven een dag om nooit te vergeten terwijl je als ouder geniet van een welverdiende dag rust.

    “Het is wonderbaarlijk om zien, dat vaak echt een wereld opengaat voor het zomerboerke, dat het kind volledig tot rust komt en tegelijk zo veel doet en bijleert”, ervaart Jamien, die trouwens ook de gastvrouw is van de Buurderij Ninove-Atom.

    Deze zomer vindt het kamp ‘Zomerboer.inne.kes’ nog plaats op de donderdag 10 augustus (°2014-2016) en 24 augustus (°2017-2018).

    Inschrijven kan via Herlinckhof-Zomerboer-inne-kes tot 2 dagen voor het kamp (dinsdagavond) of totdat het volzet is.

    Info: Herlinckhof.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons