Getroffen jeugdbewegingen kunnen kamperen in De Gavers

  18 juli 2021

  GERAARDSBERGEN — Naar aanleiding van het noodweer stelt de provincie Oost-Vlaanderen enkele locaties in de provinciale domeinen ter beschikking van getroffen jeugdbewegingen, onder meer in De Gavers.

  Eerste gedeputeerde Kurt Moens (N-VA): “Vanuit de provincie Oost-Vlaanderen leven wij vanzelfsprekend enorm mee met alle slachtoffers van de extreme weersomstandigheden. Maar dat doen we ook met de jeugdbewegingen, die hun kampen noodgedwongen moeten herorganiseren. Als provincie willen wij het aanbod doen om enkele mogelijkheden te voorzien in onze recreatiedomeinen.”

  Het gaat om plaatsen voor groepen in de domeinen Puyenbroeck (Wachtebeke), De Gavers (Geraardsbergen) en de Huysmanshoeve (Eeklo).

  Geïnteresseerde jeugdbewegingen kunnen contact opnemen met de domeinen.

  • Puyenbroeck
   – Twee locaties op de kampeerweide met voorzieningen voor telkens 100 personen.
   – Drie locaties nabij het sportcentrum voor telkens 100 personen met minimale voorzieningen (enkel toilet en water, geen douche).
   – Contact: Wim De Meester via 09-342 42 07 of receptiekantoor camping op 09 342 42 31.
  • De Gavers
   – Een locatie met voorzieningen voor een groep van maximum 60 personen.
   – Contact: Liesbeth Cock via 0479-50 98 77.
  • Huysmanshoeve
   – Een locatie voor een groep van maximum 30 personen met beperkt sanitair (twee toiletten + buitenkraan).
   – Contact: Kobe Moens via 0474-34 40 50.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons