Hoe moet een ideale jeugdontmoetingsplek er uit zien?

    04 juni 2021

    NINOVE – De jeugddienst en jeugdraad Voesj zoeken de ideale invulling van een jeugdontmoetingsplek in Ninove. Via een enquête leggen ze hun oor te luisteren bij de doelgroep.

    De 13- tot 26-jarigen mogen een korte bevraging invullen. De enquête loopt in de maand juni via mijn.ninove.be.

    Ze peilt onder andere naar de stijl, de activiteiten, de toegankelijkheid en de bereikbaarheid. Suggesties van bestaande jeugdplekken in andere gemeenten zijn welkom.

    Op basis van de resultaten, richten de jeugddienst en Voesj een denkgroep op om te breinstormen.

    Inspraak

    Burgmeester Tania De Jonge (Open VLD) bevoegd voor jeugd: “Wij geloven in de talenten en de capaciteiten van onze jeugd. Daarom willen we hen mogelijkheden bieden om zich volop te ontplooien, op hun manier. Een centrale ontmoetingsplek op hun maat kan hierbij een belangrijke factor zijn. Deze moet een antwoord bieden op de wensen van de Ninoofse jeugd en niet zomaar worden neergepoot. De resultaten van de enquête kunnen ons op de juiste weg zetten.”

    Info: mijn.ninove.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons