In uniform plezier maken op ‘Dag van de jeugdbeweging’

    20 oktober 2023

    NINOVE – Het ampfitheater aan De Plomblom was vrijdagochtend 20 oktober terug dé ontmoetingsplek voor het geüniformeerd jong geweld op de ‘Dag van de jeugdbeweging’. Zelfs de plensbuien konden het enthousiasme niet blussen.

    De jeugdraad Voesj en de jeugddienst hadden de jeugdverenigingen opgeroepen om vrijdagochtend vanaf 7 uur naar het amfitheater aan het cc. De Plomblom af te zakken voor de jaarlijkse ‘Dag van de jeugdbeweging’. Een dj trotseerde samen met hen het slechte weer en zorgde toch voor ambiance.

    Zoals gewoonlijk stonden de koffiekoeken en de warme choco klaar voor de naar schatting 300 vroege vogels in uniform en met een herbruikbare drinkbeker. Omdat ze nog jong van hart zijn, trokken twee Ninofmedia-medewerkers op dit onchristelijk uur naar het amfitheater om te peilen naar het welbevinden bij de leden van de Chiro, JNM, KSA, scouts en gidsen.

    Na afloop gingen de meeste jongelui naar school voor de laatste lesdag van de week. Het is overigens onwetenschappelijk bewezen, dat ze de lessen die dag vlotter schijnen te verteren dan gewoonlijk. Zeker als ze ’s avonds nog een vervolg kunnen breien aan een lange dag in uniform.

    Info: VoesjJeugddienst Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons