Jeugdraad en jeugddienst lanceren kaartjesactie

    13 mei 2021

    NINOVE – Alle Ninoofse jongeren tussen de 14 en 19 jaar krijgen binnenkort een stapel postkaartjes in de bus. Volgens de jeugdraad en de jeugddienst zullen deze hen een hart onder de riem steken.

    De jeugdraad Voesj meent, dat het mentaal welzijn van jongeren enorm onder druk staat door de corona-crisis: de jeugd mist perspectief.

    Met de examenperiode in het vooruitzicht beslisten de leden van Voesj, dat de Ninoofse jongeren een steuntje kunnen gebruiken. En dus sturen ze elke jongere tussen 14 en 19 een stapeltje postkaarten met een boodschap. Kaat Lievens, lid van de jeugdraad, ontwierp ze.

    Ze kunnen deze ook naar mekaar versturen als onderlinge steun. Bij het pakketje zitten de contactgegevens van hulporganisaties.

    Ondertussen broeden Voesj en de jeugddienst op plannen om via de sociale media inspirerende tips te verspreiden rond mentaal welzijn. Daarnaast mogen Ninoofse studenten ook een muzikale blokpauze verwachten.

    Info: FB VoesjInstagram VoesjTikTok Voesj.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons