Jeugdverenigingen verzamelden 57 kg zwerfvuil op 2 uur

    16 mei 2022

    NINOVE – Op initiatief van de jeugdraad Voesj trokken een aantal jeugdverenigingen zondag 15 mei op zwerfvuiltocht. Met een ‘mooi’ eindresultaat.

    De leden van Chiro Flos, Chiro Sjaloom, Chiro Winnik en de JNM Ni-Ger vertrokken zondag aan hun lokalen voor een zwerfvuiltocht richting het stadspark van Ninove.

    De leden van Voesj zamelden daar alle vuilniszakken in en wogen ze. Het resultaat: 57 kilo aan zwerfvuil bij elkaar geraapt op goed 2 uur tijd.

    Onder de zomerse lentetemperatuur verdient deze inspanning uiteraard een extra groot applaus. Dankzij hun inzet ligt Ninove er voor even een stukje properder bij.

    Info: zelf een zwerfvuilactie organiseren kan, via proper Ninove en Mooimakers.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons