Jongeren mogen nieuw skatepark mee ontwerpen

    02 oktober 2020

    NINOVE – Na een eerste bevraging, kunnen jongeren nu ook meehelpen om het nieuwe skateterrein concreet vorm te geven. Dat kan tijdens een workshop, maandag 5 oktober.

    Het Ninoofse skatepark dateert van 2009 en is aan modernisering toe. Begin volgend jaar zal een vernieuwd skatepark verrijzen aan de Parklaan, op de huidige locatie.

    Het moet vooral het werk zijn van de Ninoofse skaters, bmx’ers en steppers. Wie kan beter weten hoe dat er moet uitzien dan de gebruikers zelf?

    Workshop

    Burgemeester Tania De Jonge (Open VLD), bevoegd voor jeugdbeleid: “We deden in de vakantie een eerste online bevraging. Er kwamen fijne voorstellen binnen. Die leggen we maandag 5 oktober voor in een workshop. Daar kunnen de jongeren ook het skatepark mee uittekenen. We willen die avond afsluiten met een concreet voorontwerp, waarmee iedereen blij is.”

    “We geloven in het gezond verstand”, aldus nog de burgemeester, “het hart voor de stad en de talenten van onze inwoners. We willen de burger dan ook veel kansen bieden om mee te denken en te beslissen over Ninove waar dat mogelijk is. Het is nu aan de jeugd om het skatepark vorm te geven.”

    Dit evenement is geheel corona-veilig. Een mondmasker is verplicht.

    Praktisch

    • Datum en tijdstip: maandag 5 oktober, van 18 uur tot 20 uur.
    • Plaats: De Kuip, Parklaan Ninove.
    • Inschrijven: jeugd@ninove.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons