Kinderen leren debatteren

    12 januari 2024

    NINOVE – Debateville vzw organiseert tijdens de krokusvakantie debatworkshops voor jongeren van 8 tot 12 jaar.

    De vereniging organiseert debatkampjes voor jongeren van 8 tot 12 jaar, met diverse achtergronden. Dankzij de workshops met ervaren vrijwilligers, verhogen ze hun taalvaardigheid, kritisch denkvermogen en zelfvertrouwen.

    Debateville heeft ondertussen al meerdere jaren ervaring in Brussel en Vilvoorde, waar wekelijks 210 jongeren komen debatteren. Daarnaast bereiken ze jaarlijks meer dan 2.500 jongeren via hun zomerscholen, vakantiekampen en taalateliers voor scholen in heel Vlaanderen.

    Ook de Ninoofse jongeren kunnen kennismaken met de kunst van het debatteren via debatateliers. Op het einde van de week mogen ze een toonmoment geven aan de ouders, waarbij ze zichzelf voorstellen of een speech geven, afhankelijk van de leeftijd van de groep.

    Omdat voor Debateville de deelname van jongeren enorm belangrijk is, mag iedereen gratis deelnemen aan de activiteiten. Op die manier zijn in de workshops verschillende jongeren uit alle lagen van de bevolking aanwezig.

    Praktisch

    • Datum en uur: van 12 tot 16 februari, telkens van 8.30 uur tot 17 uur.
    • Plaats: Koepoort, Graanmarkt 42 Ninove.
    • Inschrijven: Debateville Ninove.
    • Deelname: je bepaalt zelf hoeveel je betaalt.

    Info: Debateville.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons