Kom jij ook naar de buitenspeeldag?

    19 april 2022

    NINOVE – De jeugd- en de sportdienst organiseren woensdag 20 april opnieuw een hele namiddag toffe buitenspelactiviteiten.

    Zijn alvast voorzien: dansen op leuke beats, ravotten op springkastelen, een kleuterdorp en van alles op wieltjes. Breng gerust zelf iets mee op wieltjes: fiets, step, skateboard, inline skates…

    1.000 uren

    Alle deelnemers worden uitgedaagd om het komende jaar 1.000 uren buiten te spelen. Diegene, die deze uitdaging aangaat, kan met de tracker elk buitenspeeluur perfect bijhouden door telkens een bolletje te kleuren.

    Om die 1.000-uren challange op gang te trappen, gaan de deelnemers op 20 april gezamenlijk de uitdaging aan: minstens 250 kinderen, die samen 4 uur lang buiten spelen. Zo raakt de buitenspeel-tracker hopelijk helemaal volgekleurd op het einde van de dag.

    Praktisch

    • Datum en tijden: woensdag 20 april, van 13 uur tot 17 uur.
    • Doelgroep: alle 4- tot 14-jarigen.
    • Plaats: atletiekpiste Ninove.
    • Deelname: gratis.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons