KSA’ers verwelkomen leden op startdag

    12 september 2022

    NINOVE – Het nieuwe werkjaar van de KSA-meisjes en -jongens startte zondag 11 september.

    De KSA-meisjes van Sint-Goedele hebben hun lokalen in de Lindendreef. De jongens van Sint-Baafs hebben hun onderkomen in het Hartencollege aan de Weggevoerdenstraat.

    Meisjes

    In totaal telt de meisjesafdeling 150 leden, waarvan er de eerste zondag een 80-tal aanwezig waren. Het jaarthema draait rond Hawaï.

    De eerste kennismaking ging gepaard met tal van spelletjes en een springkasteel. De leden konden op de startdag ook de KSA-kledij aankopen. Op die manier kunnen ze de rest van het werkjaar in de gepaste uitrusting deelnemen aan alle activiteiten.

    Na de speelnamiddag bood de leiding een receptie aan voor de leden, de ouders, de (oud-)leiding en sympathisanten.

    Jongens

    De KSA-jongens van Sint-Baafs verzamelden zondag in het Hartencollege, hun vaste stek.

    Ook hier ging de eerste dag van start met allerlei spelletjes en springkastelen. De namiddag begon met het zingen van hun strijdlied tijdens het hijsen van de vlag.

    De jongens zijn momenteel met 40 leden; nieuwe leden zijn nog steeds welkom. Je aanmelden kan iedere zondag tussen 14 uur en 17 uur bij de leiding in het Hartencollege.

    Info: KSA Ninove.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons