Leesfee bezoekt jeugdkampen van Panta Rhei

    11 juli 2021

    REGIO – Jeugddienst Panta Rhei organiseert deze zomer 185 vakantiekampen voor kleuters, kinderen en jongeren. Bij de kleuters van Ratjetoe kwam de leesfee op bezoek.

    Panta Rhei vzw, en zijn onderafdelingen Ratjetoe (voor kleuters) en SportArk, doen er alles aan om de kinderen een toffe vakantie te laten beleven, volgens de geldende coronaveiligheidsregels.

    Deze jeugdkampen vinden plaats verspreid over Vlaams-Brabant, Oost- en West-Vlaanderen en ook Brusselse gemeenten.

    De jonge deelnemers kunnen er terecht voor sport en spel, knutselen, creatieve activiteiten en tal van lokale themaweken (zonder overnachting); de thema’s zijn zeer uiteenlopend. Ook zijn er sportkampen, danskampen, paardenkampen en vakantieweken, waarin het Nederlands speels wordt geoefend.

    Leesfee

    Al twee jaar kwam de Leesfee op bezoek bij de kleuterkampen. Deze zomer vond ze de weg terug naar de kinderen van Ratjetoe.

    Ze komt in de eerste twee weken van juli langs met een verteltafel en een toverachtig verhaal. De kinderen zullen aan haar lippen hangen (maar wel op veilige afstand).

    In deze gemeenten kan je de Leesfee verwachten: Sint-Genesius-Rode, Ruisbroek, Lennik, Sint-Martens-Bodegem, Halle, Geraardsbergen, Zandbergen, Meerbeke, Wolvertem en Londerzeel.

    Voor snelle boekers is er nog plaats voor verschillende vakantieweken deze zomervakantie.

    Info: Panta RheiRatjetoeSportark.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons