Ninoofse scouts hielden startdag in stadspark

    27 september 2021

    NINOVE – Met allerlei activiteiten hielden de jongensscouts zondag 26 september in het stadspark hun startdag.

    Scouts Ninove telt momenteel 120 leden, waarvan 40 in de leiding. 10 scouts hebben dit jaar de overgang gemaakt naar de leidersgroep.

    Bij de kapoenen zijn verschillende nieuwe gezichten verwelkomd. Nadien mochten de gasten zich uitleven tijdens tal van spelletjes, ondermeer klassiekers als touwtrekken en blindlopen.

    Meisjes

    Bij de meisjes was het overgangsweekend. De leden ondergingen hun doop bij hun nieuwe groep. De eitjes, bloem en ketchup zorgden voor de nodige hilariteit.

    Daarnaast konden ze zich natuurlijk ook uitleven in verschillende spelletjes. Met de opgeblazen ballen was het bijvoorbeeld heerlijk tegen elkaar opbotsen. Blootvoets lopen op de grindpaden was dan weer iets minder aangenaam, maar wel plezant. Het groepsgevoel kwam er alleen maar sterker uit.

    Het werd alvast een mooi begin van het werkingsjaar.

    Info: Scouts NinoveGidsen Ninove.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons