• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Oud skate- en BMX-park maakt plaats voor nieuwe installatie

  21 april 2021

  NINOVE – Een gespecialiseerde firma is maandag 19 april begonnen met de afbraak van het skatepark. Daarna kan de opbouw starten van de nieuwe infrastructuur.

  De gemeenteraad keurde op 1 maart 2021 het bestek goed voor de aanleg van een nieuw trainingsterrein voor skaters en BMX’ers in het stadspark. Het nieuwe modulaire skatepark is geraamd op € 130.000 (btw excl.).

  Ontwerpen

  De afbraak van het bestaande skatepark is volop aan de gang.

  Het toekomstig skateterrein is ontstaan met inbreng van de skaters en BMX’ers. Na een online bevraging, organiseerde de jeugddienst op 5 oktober 2020 een ontwerpavond met jongeren. Het finale ontwerp is gebaseerd op die ontwerpen.

  Tegen de zomer kunnen skaters en BMX’ers zich uitleven op een nagelnieuwe installatie.

  MLI

  Het ontwerp voor de nieuwe skate- en BMX-installatie.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons