Oud skate- en BMX-park maakt plaats voor nieuwe installatie

    21 april 2021

    NINOVE – Een gespecialiseerde firma is maandag 19 april begonnen met de afbraak van het skatepark. Daarna kan de opbouw starten van de nieuwe infrastructuur.

    De gemeenteraad keurde op 1 maart 2021 het bestek goed voor de aanleg van een nieuw trainingsterrein voor skaters en BMX’ers in het stadspark. Het nieuwe modulaire skatepark is geraamd op € 130.000 (btw excl.).

    Ontwerpen

    De afbraak van het bestaande skatepark is volop aan de gang.

    Het toekomstig skateterrein is ontstaan met inbreng van de skaters en BMX’ers. Na een online bevraging, organiseerde de jeugddienst op 5 oktober 2020 een ontwerpavond met jongeren. Het finale ontwerp is gebaseerd op die ontwerpen.

    Tegen de zomer kunnen skaters en BMX’ers zich uitleven op een nagelnieuwe installatie.

    MLI

    Het ontwerp voor de nieuwe skate- en BMX-installatie.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons