Scouts district Dender op ‘eikesweekend’

    16 april 2022

    NINOVE – Met 215 deelnemers kamperen scouts uit 12 groepen van het district Dender op het terrein van de Ninoofse scouts en gidsen langs de Elisabethlaan tijdens het paasweekend.

    De kampdrang bij de jeugdbewegingen is nog altijd groot en dus is dit ‘eikesweekend’ al een gezellige voorafname op wat hopelijk een lange kampeerzomer mag zijn.

    De 12 scoutsgroepen zijn hier te gast met in totaal 215 jongeren tussen de 15 en de 17 jaar. Ze komen ondermeer uit Hofstade, Terjoden, Meldert, Baardegem, Hekelgem en Lede. Ook van AKAABEE is een delegatie aanwezig.

    Ze vinden een onderkomen in 15 tenten op het scoutsterrein naast het kaatsplein, tussen de sporthal en de Elisabethlaan.

    Programma

    Eitjes zoeken behoort niet echt tot het programma. Wel spelletjes, die de groepen per 2 bedenken en organiseren.

    Al de activiteiten hebben plaats in het stadspark, de ideale locatie met dit zomers lenteweer.

    Zaterdagavond houden ze in de grote tent een fuif.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons